Transgènics a Catalunya

dijous, 14 Mai 2009

Segons dades de l’eurobaròmetre l’any 2006 només el 27% de la població europea es mostrava favorable al cultiu d’OMGs. Des de l’autorització de les primeres llavors modificades l’any 1998, el cultiu d’aquestes varietats ha anat acompanyat d’una forta preocupació social que s’ha traduït en l’aparició de nombroses campanyes per tal d’aconseguir la seva prohibició.

Els organismes oficials creuen que el causant d’aquesta reticència general de la població és la falta d’informació i no es cansen de repetir que la seguretat dels OGMs que hi ha al mercat és indiscutible. No obstant, cada any apareixen estudis que plantegen nous interrogants sobre el cultiu d’aquestes varietats. Fins a quin punt són certes les explicacions que uns i altres donen als principals punts de conflicte? Quina és la situació real en els camps de cultiu?

 

Aquesta és la introducció del Treball de Recerca Transgènics a Catalunya – Anàlisi dels principals conflictes derivats del cultiu de blat de moro MON-810. S i vols llegir tot el treball clica aquí o descarregat el pdf des de la pàgina de descàrregues

 

LAX’N’BUSTO – QUE BOIG EL MÓN

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: